Logo Pic
aztaq 2024. május 01.

AztaQ’24 zsűri: Kirschner Péter

Az NKA Hangfoglaló Program delegáltja zenész, zeneszerző, zenei producer, garázs-stúdió tulajdonos, aki jelenleg Bródy János, a Hiperkarma, a Sziámi és a Zuboly új albumain is dolgozik.

240501-kirschner_peter.jpgKirschner Péter 1979 óta aktív a hazai zenei életben. Kezdetben a punk, később az underground szcénában tevékenykedett. Müller Péter Sziámi zeneszerző társa 2008 óta, 2015-től pedig Bródy János munkatársa, zenei producere, hangszerelője és zenekarvezetője egyben.

Gitárosként dolgozik, dolgozott többek között a Második Műsorral, az Orchestra Lunaval, az URH-val, az Európa Kiadóval, Sziámival és Bródy Jánossal. Zenei producerként (rec&mix&master) Sziámi, Bródy János, Ónodi Eszter &the Open Pub, a Hiperkarma, az Intim Torna Illegál, az Esti Kornél, a Kaláka és a Zuboly zenéivel foglalkozott, zeneszerzőként pedig Sziámi, Ónodi Eszter &the Open Pub, Takáts Eszter, Erdős Virág dalait jegyzi.

Saját garázs-stúdiójában az Európa Kiadótól Fluor Tomin, a Galaxisokon, Bongoron át az Intim Tornáig és Palya Beáig rengetegen megfordultak, és fontos felvételek hosszú sorát készítették el.

Eredeti foglalkozása fazekas.

Vissza a címlapra
Amatőr Zenei Tehetségkutató
Az AztaQ (Amatőr Zenei Tehetségkutató Verseny) az Öröm a Zene országos könnyűzenei tehetségkutató Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei fordulója, amit idén június 1-jén a szolnoki Tisza moziban rendezünk. E blog célja, hogy megkönnyítsük a jelentkezést (határidő: 2024. május 20.), a tájékozódást, az esemény követését és majd a díjazottak megismerését.
Legjobban pörgő posztok
A Salernitana elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Az Atalanta elleni mérkőzés
Apuleius • 3 nap
Nagy barbecue szósz teszt
Linda Morvai • 8 nap
A kommunizmus egyik utolsó botránya: az 1989-es érettségi
Kerek Bálint • 4 nap
Korai Chili, analóg nosztalgia és tömény VHS-gyönyör a Bull Ball új klipjében – Itt a Pack It Up!
srecorder • 2 nap
Cikkek a címlapról
Cegléd, Zöldhalom
A bejegyzés címe nem tévedés. Ugyanis nemcsak a Ceglédhez közeli Csemőben, hanem Cegléden is volt egy Zöldhalom.  Régi térképek, feltételezések, következtetések, helyszíni tapasztalatok alapján. A ceglédi Zöldhalmot és annak pontos helyét régi térképek alapján azonosítottam, amely halom több mint…
10 időtlen lakberendezési ötlet
Nehéz választani a rengeteg lakberendezési stílus között. Mindenekelőtt az a legfontosabb, hogy valóban szeresd, ne csak pillanatnyi fellángolásból kövess valamit. Tíz tippet gyűjtöttem most össze, amelyek segítenek a gyönyörű és időtlen otthon kialakításában. 1. Minőségi bútorok, letisztult…
>