Qatar Airways díjeső

h1-a380-inflight.jpgMint arra a qatari informátor kisasszonyom felhívta a figyelmet, újabb díjakat söpört be a már meglévők mellé a Qatar Airways az április 1 és 3 között, Hamburgban tartott Onboard Hospitality Awards, azaz a fedélzeti szolgáltatások díjkiosztóján. (Kép forrása: qatarairways.com)

img_8678.JPGÁprilis elsején (nem vicc) a "Best Charitable Initiatives", azaz a legjobb adománygyűjtő kezdeményezések kategória díját nyerték el a mellrákra figyelmet felhívó fedélzeti neszesszerjével. Ezek a szokásos Bric's táskák rózsaszín változatai, melyeket októberben a first, business és most először az ultra long haul járatok valamint az éjszakai long haul járatok turista utasainak osztottak ki.

Emellett megkapták a "Trendsetter of the Year" díjat is, amit talán az év trend teremtőjének lehet fordítani a prémium kabinban felszolgált változatos kóstoló fogásukért, mely gyors étkezést tesz lehetővé azon utasok számára, akik a közepes távú járatokon optimalizálni akarják  az étkezéssel és alvással töltött időt. Ezek mellett három elismerést is kapott a cég: "Best Onboard Catering Innovation" (legjobb felszolgálás újítás) a kaviár  prezentálásáért a first kabinban; "Best for Onboard Kids" (gyerekeknek legjobb) és "Best for Onboard Snacks - First and Business Class" (legjobb fedélzeti snack - first és business kabinok)

Mindezek után másodikán aranyérmet kapott a The TravelPlus Airline Amenity Bag Awards átadón a first class női neszesszerjük és a gyerekeknek járó csomagjuk. Harmadikán a PAX International Readership Awards "Best Middle East Economy Class Amenity Kit" (legjobb közel-keleti turista osztály neszesszer) díjat is megkapták.

Ezek a díjak és elismerések - bár némelyik meglehetősen nyakatekertnek és mesterkéltnek tűnik - azt mutatják,  hogy a Qatar Airways továbbra is nagy hangsúlyt fektet a kiszolgálásra és az utazás élményének javítására.

< Előző hír          Következő hír >

Ha tetszett a bejegyzés és szeretnél még többet megtudni, kérlek látogasd meg a Patreon oldalamat, ahol az utazások támogatásáért cserébe exkluzív tartalmakhoz is hozzáférést biztosítok. Kövesd a blog Facebook oldalát és Instagram profilját is, ha pedig van blog.hu felhasználói fiókod, a jobb felső sarokban beállíthatod követésre a blogomat, így értesítést kapsz, ha új cikk jelenik meg.

Címkék: hirek, Qatar Airways