Utazó Tódi

2020.sze.19.
Írta: UtazóTódi Szólj hozzá!

Magyarország III.

Eger és Szilvásvárad

20200903_195856.jpgBár az országnak azon a részén nőttem fel, egészen kicsi gyerek voltam, mikor utoljára Szilvásváradon jártam. Így mikor párom felvetette egy egri városnézés ötletét, én azonnal rákontráztam a közeli Szilvásváraddal, így ez lett magyarországi csillagtúránk első és második állomása után a harmadik.

Tovább

Repülés most és a jövőben

Megváltozott légkör

img_8965.JPGNem is olyan régen a repülés még varázslat és élmény volt, szabadon lehetett hosszabb-rövidebb nyaralásokra menni. A járvány kezdete óta azonban gyökeresen megváltozott minden és ez rányomja bélyegét a légiközlekedésre is. Lássuk, hogyan lehet repülni most és mi várható a jövőben.

Tovább

Bewl Water

Duzzasz-tó

20200711_140958.jpg

Miután a gondtalan külföldi nyaralás továbbra is csak vágyálom a folyamatosan változó utazási szabályok miatt, továbbra is a kocsival elérhető vidéki célpontokon éljük ki a nyaralási vágyunkat. Miután meglátogattunk egy-egy Country Parkot és a tengerpartot, úgy döntöttünk egy nagyobb helyszínt nézünk meg, méghozzá két, fél éve nem látott ismerősünkkel.

Tovább

Leybourne Lakes

Belföldi kirándulás

20200530_132122.jpg

Mivel a karantén lenullázta a tervezett utazásaink listáját, a korlátozások enyhítése után úgy döntöttünk, hogy legalább helyben kirándulunk egy kicsit. Ehhez leporoltuk a blog eddigi utazásai során nem sok szerephez jutott kis autónkat és csavarogtunk egyet.

Tovább